Despre


adresa:
Sibiu, Str. Garoafei Nr. 4

 

mobil/telefon fix:
0722 514 404, 0269 238 987

 

e-mail:
office@media-impact.ro

Media Impact


Infiintata in anul 2001, Media Impact S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. 

 

Compania noastra va pune la dispozitie servicii publicitare, panouri, serigrafie, pliante. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

 

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Media Impact S.R.L. 

 

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 

 

Media Impact S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

 

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.