reclame lumi-
noase


Panourile reclama sunt o alternativa mai ieftina pentru înlocuirea altor forme de semnalizare cum sunt casetele luminoase sau volumetriile.

Cele mai des intalnite astfel de panuri sunt panourile din poliplan (material de banner) pretensionat pe o structura metalica si panourile din alucobond. Acestea mai pot fi realizate si din alte materiale plastice, derivate de PVC,  cum este Komatex-ul, sau chiar tabla.

 

firme

- firme

Panourile reclama sunt o alternativa mai ieftina pentru înlocuirea altor forme de semnalizare cum sunt casetele luminoase sau volumetriile.

Cele mai des intalnite astfel de panouri sunt panourile din poliplan (material de banner) pretensionat pe o structura metalica si panourile din alucobond. Acestea mai pot fi realizate si din alte materiale plastice, derivate de PVC, cum este Komatex-ul, sau chiar tabla.

 

litere volummetrice

- litere volummetrice

Se pot realiza litere volumetrice, sigle, semne, mascote, etc. si se pot folosi atat la exterior cat si la interior. Acestea pot fi realizate din polistiren extrudat ( XPS ), avand diferite grosimi si fiind protejate cu vopsea lavabila de exterior si interior. Au o greutate redusa , se monteaza usor fara fixari mecanice si sunt rezistente atat la intemperii cat si la radiatiile UV. Polistirenul reprezinta o varianta de semnalizare mai ieftina dar mult mai practica in anumite situatii datorita greutatii mici si modalitatii de montaj.