serigra-
fie


Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii etc. Serigrafia este procedeul prin care se imprimã pe suporti din cele mai diferite materiale, începând cu hârtie, ceramicã, materiale plastice si terminând cu textilele sau metalele.  Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, carcase, produse industriale, textile, etc. 

obiecte promotionale

- obiecte promotionale

Obiectele promoţionale pot valorifica imaginea brandului sau organizaţiei dumneavoastră, pot fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Pot fi imprimate cu imagini şi texte la rezoluţii înalte, cu detalii ce pot fi redate cu precizie.

textile

- textile

Folie ecologica pentru transfer termic pe materiale textile.

Folie stralucitoare pentru termotransfer.

Folie PVC pentru imprimarea prin termotransfer.

Folie din poliuretan pentru termotransfer.

Folie printabila, de inalta densitate, pentru termotransfer.

Folie poliuretanica si colorata pentru transfer termic.

Folie alba si neteda pentru termotransfer.

Folie colorata si catifelata pentru termotransfer.

Folie cu model in relief pentru transfer termic.

serigrafie pe metale

- serigrafie pe metale

Imprimarea prin serigrafie permite aplicarea de vopseluri sepeciale pe diverse suporturi: plastic, sticla, plexiglas, PVC, polipropilena, metal, textile, hartie, piele. Imprimarea obiectelor promotionale prin serigrafie conduce la costuri reduse fara a reduce calitatea si durabilitatea mesajelor publicitare aplicate