tipar
digital


HP Designjet Seria L25500 - tehnologie Latex 

Producem semnalistica pentru exterior de durabilitate comparabila cu cea a cernelurilor eco-solvent. Obtinem rezultate de calitate ridicata -care intrunesc toate cerintele clientilor pentru branding - pentru toate aplicatiile de semnalistica de interior, de la grafica de expozitie pana la decoratii interioare.


Imprimam pe o gama larga de media, incluzand media tratata sau material poliester si hartii cu preturi mici fara tratament. Producem materiale pentru colantarea vehiculelor cu cernelurile HP Latex care depasesc performantele cernelurilor de eco-solvent.

Materiale: hartie, material de mesh (material textil cu gaurele, aplicabil pe fatadele cladirilor), poliplan (material de banner cu o textura cauciucata), panza, autocolant, sablat sau window graphic.

carti de vizita

- carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta niste vectori de imagine foarte importanti, avand în vedere ca acestea se înmaneaza de regula personal de catre detinatorul acestora.

autocolante

- autocolante

Autocolantele pot avea diferite forme, si diferite dimensiuni, plecand de la cele de dimensiuni reduse (office) pentru utilizare indoor pana la cele de dimensiuni mari ce pot fi utilizate outdoor: colare vitrine, decorare panouri etc.

 

afise

- afise

Afisele sunt produse tiparite pe o singura fata deoarece acestea se plaseaza de regula pe un material suport rigid (perete, panou).

pliante

- pliante

Pliantele sunt materiale publicitare tiparite, folosite de regula pentru comunicarea unor promotii, sau descrierea unor produse sau procese tehnologice.

tapet

- tapet

Tapetul este un produs pe care Media Impact il recomanda in special la amenajarile de interior.

Tapetul personalizat reprezinta o alternativa ieftina, practica si extrem de usor de implementat pentru decorarea peretilor de interior ai incaperilor birourilor, apartamentelor, restaurantelor, salilor de conferinta sau magazinelor.

Aplicarea tapetului personalizat pe peretii interiori ai camerelor nu necesita efort si se poate realiza printr-o procedura extrem de simpla, intr-un interval de timp relativ redus in comparatie cu alte tipuri de material.

sisteme de afisaj

- sisteme de afisaj

Sisteme de afisaj led

Roll up-uri

Pop-up-uri

Display meniu

Display Totem

Display Holder

Display Brosuri

Rame Click

 

inscriptionari auto

- inscriptionari auto

Inscriptionarile auto iti ofera posibilitatea personalizarii parcului auto al firmei tale conform identitatii vizuale a acesteia.

Sub aspect publictar, tocmai mobilitatea vehiculelor inscriptionate, face ca mesajul publicitar sa ajuga la un public cat mai larg si divers.

Vehiculele inscriptionate pot fi autoturisme, autocamioane, tramvaie, autobuze, etc.

Inscriptionarile se realizeaza cu folie autocolanta de exterior decorata cutter ploter (culoare plina) sau print digital (poze).

 

Mostrar culori ORACAL 641

coli cu antet

- coli cu antet

Folosirea colilor cu antet în cadrul unei firme ofera marele avantaj ca practic orice actiune sau activitate ce presupune comunicare scrisa sau tiparita transmite continuu informatii despre respectiva unitate economica.

Print UV

- Print UV

Print uv direct pe material rigid.
Putem printa orice grafica pe suport rigid: print uv pe forex, print uv pe plexic, print uv pe policarbonat, print uv pe kappa, print uv pe foam, print uv pe alucobond, print uv pe gresie / faianta, print uv pe sticla, print uv pe panouri sandwich, print uv pe materiale flexibile (banner, mesh, blueback, autocolant, steag, canvas) etc.